Λειτουργία της Εταιρείας

Τρόπος παραγγελίας:

Τρόπος παραγγελίας:

Η εταιρεία δέχεται παραγγελίες από Κυριακή έως και Παρασκευή τηλεφωνικώς στο 211 4108 418 και με email στη διεύθυνση info@albatrossveg.gr.
Οι παραγγελίες δίνονται την προηγούμενη μέρα ώστε να εκτελεστούν κατά τη διάρκεια της επόμενης.

Παράδοση:

Παράδοση:

Η παράδοση γίνεται από Κυριακή απόγευμα έως και Σάββατο πρωί, τη συμφωνημένη ώρα, στο κατάστημά μας. Η μεταφορά, όταν οι καιρικές συνθήκες το απαιτούν, γίνεται με φορτηγό ψυγείο, ώστε τα προϊόντα μας να παραδίδονται στην επιθυμητή κατάσταση.

Ποιότητα – Τιμές:

 

Οι συνεργασίες εντός και εκτός Ελλάδος μας δίνουν τη σιγουριά ότι μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες σας στην καλύτερη ποιότητα και τιμές της αγοράς, όπως και να μας εξασφαλίσουν την πληρότητα των προϊόντων καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

 

Συνεργασία:

 

Στο πλαίσιο της σωστής και μακροχρόνιας συνεργασίας που έχουμε ως στόχο, η εταιρεία μας είναι πρόθυμη να αντικαταστήσει ότι δεν σας καλύπτει ποιοτικώς και να είναι πάντα στη διάθεσή σας όταν τη χρειαστείτε.

Τρόπος Πληρωμής:

 

Πάντα με στόχο τη δημιουργία μιας υγιούς συνεργασίας, ο τρόπος πληρωμής καθορίζεται μετά από συνεννόηση μαζί σας.

Παραλαβή και χονδρικό εμπόριο:

 

Η παραλαβή των προϊόντων μας γίνεται καθημερινά από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, ανάλογα με τη χρονική περίοδο και την παραγωγή της κάθε περιοχής, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η ποιότητα σε όλα μας τα είδη.

 

Η συνέπεια και η αξιοπιστία στην επαρχία αλλά και η εξειδίκευση στα τέσσερα συγκεκριμένα προϊόντα, μας δίνουν τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά το πρόβλημα της έλλειψης κάποιου είδους και να καλύπτουμε τους πελάτες μας καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.